BREAM-NL

BREEAM-NL

BREEAM-NL is een beoordelingsmethode om de duurzaamheidsprestatie van nieuwbouw, bestaande gebouwen en sloopprojecten te bepalen.

De BREAM-NL beoordelingsmethode

BREEAM-NL is een beoordelingsmethode om de duurzaamheidsprestatie van nieuwbouw, bestaande gebouwen en sloopprojecten te bepalen.

BREEAM staat voor: Building Research Establishment Environmental Assessment Method. Inmiddels wordt BREEAM in tientallen landen toegepast en zijn er inmiddels meer dan 200.000 gebouwen middels deze methode gecertificeerd. BREEAM-NL waardeert de mate van duurzaamheid van een project in 5 klassen, te weten: Pass, Good, Very Good, Excellent of Outstanding. In tegenstelling tot andere duurzame meetlatten is BREEAM een onafhankelijk certificaat. De methode beoordeelt de duurzaamheid van een ruimtelijke ontwikkeling aan de hand van de volgende elementen: management, gezondheid, materialen, energie, transport, vervuiling en landgebruik & ecologie.

Vernieuwend en bruikbaar

Ecoresult B.V. ziet de BREAAM-NL beoordelingsmethode als vernieuwend en zeer bruikbaar, zeker in combinatie met natuurinclusief bouwen. Op deze manier wordt de duurzaamheidsprestatie van gebouwen op een objectieve manier inzichtelijk gemaakt. Ecoresult B.V. heeft ervaring met projecten en vraagstukken rond de BREAAM_NL-certificering en kan u hierover adviseren.

BREAM-NL

Deze dienst aanvragen of advies nodig? Neem gerust contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Anton van Meurs

Projectmanager en adviseur ecologie

Vestiging Hendrik-Ido-Ambacht

Kringloopweg 22
3343 LR Hendrik-Ido-Ambacht
Zuid-Holland

Vestiging Veenendaal

Lunet 2-8
3905 NW Veenendaal
Utrecht

Stuur de klantenservice een bericht via Whatsapp