Ecoresult opent nieuwe vestiging in Veenendaal

Groot nieuws! Wij zullen in het nieuwe jaar een nieuwe vestiging openen. Per 1 januari beschikken wij over een kantoorruimte in Veenendaal.

Het komt nu echt dichtbij: het openen van onze twééde vestiging! Klanten, collega’s, en gebiedskennis waren al in Midden-Nederland aanwezig; het enige wat ontbrak was onze fysieke aanwezigheid. Voor ons was er maar één oplossing: het openen van een tweede vestiging in het midden van het land. Naast ons nieuwe kantoor in Veenendaal blijven we u van dienst staan vanuit Alblasserdam.

De kantoorruimte biedt een extra plek om klanten te ontvangen. Op deze manier zijn we beter bereikbaar voor bestaande en nieuwe klanten. Daarnaast bieden we op deze wijze een kantoorruimte dichterbij collega’s die binnen deze regio wonen. Wij kijken er naar uit om ook vanuit Veenendaal verder bij te dragen aan een sterke samenhang en gezonde leefbaarheid voor mens en natuur door onder andere onze ecologische onderzoeken.

Het kantoor is gelegen op 2 minuten rijafstand van de afslag 23 Veenendaal-West en 8 minuten loopafstand naar station Veenendaal – de Klomp. We hopen u in het nieuwe jaar te verwelkomen op Lunet 2-8, Veenendaal!