Even voorstellen: Rianne, Vasco en Tobias

De afgelopen maanden hebben wij drie nieuwe collega’s mogen verwelkomen; Rianne, Vasco en Tobias. We stellen ze graag aan je voor. 

Rianne

Rianne is na het volgen van de studie Toegepaste Biologie ervaring gaan opdoen met het uitvoeren van huismus- gierzwaluw- en vleermuisonderzoek. Vervolgens heeft zij haar kennis uitgebreid bij een ecologisch adviesbureau en sinds 2022 is ze aangesloten bij ons team. Dankzij haar achtergrond heeft ze een brede kennis van de Wet natuurbescherming. Rianne houdt zich voornamelijk bezig met het schrijven van ontheffingsaanvragen en ecologische werkprotocollen, maar helpt ook graag mee tijdens het veldwerkseizoen.

 

Na een master in de rechten en jaren als bedrijfsjurist gewerkt te hebben is Vasco in 2022 aan de slag gegaan bij Ecoresult als Adviseur Ecologie. Als natuurliefhebber en vogelaar in het bijzonder kan Vasco op deze manier zijn juridische ervaring en kennis inzetten voor adequaat advies over ecologie en natuurbescherming. Bij Ecoresult werkt hij aan het schrijven van ontheffingsaanvragen met betrekking tot de Wet Natuurbescherming en de implementatie van de Omgevingswet, maar ook gaat hij graag het veld in.

 

Tobias is een van de projectleiders bij Ecoresult. Vorig jaar heeft hij besloten om het roer om te gooien en zijn baan in de IT te verruilen voor het groen. Tobias is zijn hele leven al gefascineerd door de natuur en heeft een brede natuurwetenschappelijke interesse. Ook zet hij zich al jaren in als vrijwilliger voor natuurbeheerorganisaties. Binnen Ecoresult houdt Tobias zich bezig met IT innovatie en natuurinclusief bouwen.