Even voorstellen: Maarten

Wij willen graag onze nieuwste collega voorstellen: Maarten! We verwelkomen hem graag als onze derde projectleider ecologie.

Na de opleiding Management Publieke Ruimte heeft Maarten bij verschillende gemeenten gewerkt als groenbeheerder of beleidsadviseur. Tijdens zijn werk is hij op verschillende manieren in aanraking gekomen met het ecologische werkveld en werd hij gefascineerd door de verschillende wijzes waarop natuurontwikkeling begeleid kan worden door middel van zorgvuldig beheer. Maarten versterkt ons team momenteel als projectleider en houdt zich bezig met verschillende projecten.

Tijdens zijn werkzaamheden bij verschillenden gemeenten heeft hij altijd met veel liefde en plezier gewerkt aan de natuur in de stad. Door bepaalde dingen net even wat anders te doen dan anders, en íets langer stil te staan bij wat je wilt bereiken en op welke manier dat moet gebeuren, merkte Maarten dat natuur in de stad zich snel verbeterde. Dit wakkerde zijn passie voor natuurbeheer alleen maar aan!

In zijn vrije tijd heeft Maarten vele hobby’s, zoals bierbrouwen, wandelen en zelfs plannen voor anderen maken voor een natuurinclusieve tuin.