Tim Tutert begonnen als algemeen directeur bij Ecoresult B.V.

Ecoresult B.V. ontwikkelt! Om de organische groei en versterking van de organisatiestructuur en processen te regisseren zijn we verheugd met de komst van Tim Tutert (1986) als algemeen directeur. Hij zal een belangrijke schakel zijn tussen de verschillende afdelingen en zal zich richten op de verdere ontwikkeling van onze medewerkers en het maken van een breed gedragen strategie en aanpak voor de komende jaren.

Met de komst van Tim heeft Ecoresult haar eerste managementlaag. Tim heeft in deze hoedanigheid ervaring opgedaan als partner van een stedenbouwkundig bureau (10 jaar) en daarnaast via interim opdrachten bij overheid en bedrijfsleven.

Tim Tutert: “De gesprekken met eigenaar Leon Boon voorafgaand aan mijn aanstelling schepte veel wederzijds vertrouwen en inspiratie voor de toekomst. Inmiddels heb ik kennis gemaakt met alle collega’s en kunnen proeven van de ‘ecologensfeer’. Wat me met name opvalt is de sterke vakinhoudelijke kennis en de enorme gedrevenheid van de medewerkers. De passie voor flora en fauna zet zich voort in hun vrije tijd: de meeste collega’s hebben van hun hobby hun werk kunnen maken. Ik kijk er naar uit om in deze organisatie aan de slag te gaan.”