Overstap naar WrnPro

Vernieuwing is belangrijk voor elk bedrijf, en met deze gedachtegang hebben wij ons vernieuwd in het veldwerk. Sinds kort gebruiken wij WrnPro, waar wij enorm trots op zijn.

Wat is WrnPro?

WrnPro (zeg als: Waarneming Pro) is een applicatie waarmee wij onze onderzoeksmethode verbeteren. De app heeft een projectmatige opzet welke perfect is voor veldonderzoek. Dit systeem is makkelijk te gebruiken via de computer en telefoon.

Veldwerk

Wij zullen een plangebied voor elk project aanmaken. Onze veldwerkers kunnen de locatie van dit plangebied daardoor makkelijk vinden in de mobiele app. Via WrnPro kunnen wij zelfs verschillende onderzoeksmethoden aan deze projecten toevoegen. De resultaten van het veldonderzoek kunnen hierdoor efficiënt ingevoerd worden. Op deze manier hebben wij meer overzicht op de projecten tijdens bijvoorbeeld quickscans of vleermuisonderzoek.

Wat zult u als klant merken?

Vooralsnog zult u niks merken van de producten die wij aanleveren. De rapportages zullen hetzelfde blijven. Via WrnPro zijn de resultaten binnen het plangebied extra beveiligd vanwege de versleutelde verbindingen. Met het gebruik van dit programma hebben wij een extra stap kunnen nemen naar de veiligheid van resultaten van het project.

De resultaten van veldwerk zullen uiteindelijk op NDFF geüpload worden. Dit is een databank van alle Nederlandse flora en fauna waarnemingen. Met dit systeem wordt de verspreiding van alle soorten in Nederland duidelijk. Deze kennis is belangrijk, omdat wij zo passende adviezen kunnen geven aan uw project.

Wij zijn erg blij met deze ontwikkeling. Heeft u nog vragen of wilt u graag een offerte voor een onderzoek ontvangen? Wij zijn bereikbaar via het onderstaande contactformulier.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier zorgvuldig in om direct contact met ons op te nemen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.