Ecoresult aanwezig bij de Vakbeurs Openbare Ruimte

Team Ecoresult is aanwezig bij de Vakbeurs Openbare Ruimte op 2 en 3 oktober in de Jaarbeurs Utrecht. Alle denkbare producten en diensten voor openbare ruimte zijn daar aanwezig om contacten te leggen en bezoekers te informeren. Ben je in de gelegenheid? Kom dan vooral even langs onze stand om kennis te maken of bij te praten!

De Vakbeurs Openbare Ruimte bestaat nu 15 jaar en is al jaren de grootste beurs over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte in Nederland. Een mooi evenement om ons te presenteren en bezoekers te vertellen over onze diensten.

Werkgebieden

De Vakbeurs Openbare Ruimte is verdeeld in verschillende werkgebieden: Sport, Spel & Recreatie, Licht, Groen, Straatmeubilair, Bestrating, Ondergronds, Landschapsarchitectuur & Ontwerp en Advies & Beheer. Allemaal terug te vinden op deze handige plattegrond. Onze stand staat logischerwijs in het groene gedeelte. Ondanks dat de beurs al jaren bestaat, ontwikkelt die zich nog volop. Vooral op het gebied van beleving op de beursvloer is er van alles gaande. Zo is er vorig jaar veel aandacht besteed aan de aankleding, waren er uitnodigende plekken voor lezingen en kon je deelnemen aan verschillende wandelroutes langs exposanten.

Bezoekers

De bezoekers die komen, zijn voor ons erg interessant, sinds 2007 bieden we onze diensten deze doelgroep aan. Denk aan gemeentelijke beleidsmakers, diensthoofden, gebiedsregisseurs, beheerders en projectmanagers, landschapsarchitecten, ontwerpers en stedenbouwkundigen. We zien onze deelname aan de beurs dan ook als een mooie kans om nieuwe contacten te leggen, maar het is natuurlijk ook de perfecte gelegenheid om bij te praten met bestaande klanten.

Beurzen

Het is de eerste beurs waar we met Ecoresult bij aanwezig zijn dus hebben we een mooie Ecoresult-stand laten maken. De ontwerper is Blue Robin DTP. Ook hebben we gezorgd voor promotiemateriaal in de vorm van folders. Deelnemen aan beurzen is iets dat we vaker gaan doen in de toekomst. Zo is de Vakbeurs Klimaat op 21 november in Houten de tweede beurs waar we ons presenteren. De nadruk daar zal liggen op natuur inclusief bouwen. We ontmoeten je graag!