Vacature Projectleider

Projectleider
Veel verantwoordelijkheid, je eigen klantenkring en bijdragen aan een betere wereld: dat is jouw rol als projectleider bij Ecoresult. Je bepaalt grotendeels zelf hoe je je werk invult en kan tegelijkertijd veel leren van je collega projectleiders. Wil je een baan waar je niet alleen maar op kantoor zit, maar juist op plekken waar je anders niet zo snel komt? Dit is die ene unieke kans!

Jouw functie als Projectleider
Als projectleider leid je projecten en opdrachten en begeleid je onze klanten hierin. Jij bent het gezicht van Ecoresult voor jouw klanten en de coördinator voor alle diensten die wij leveren; van onderzoek en vergunningaanvraag tot realisatie van het project. Het is aan jou om alles in goede banen te leiden, afspraken te maken en verwachtingen te managen. Zowel intern als extern. In jouw rol maak je onze klanten blij door werk uit handen te nemen, maar met het besef dat ecologie soms als noodzakelijk kwaad gezien wordt. Projecten en opdrachten zijn bijvoorbeeld verduurzaming van woonwijken, herinrichting van stadsparken of onderzoeken t.b.v. nieuwbouw. Dit doe je voor klanten zoals overheden, bedrijven of terrein beherende organisaties. Samen met de andere projectleiders heb je regelmatig overleg om met elkaar te sparren en van elkaar te leren.

Jouw 3 belangrijkste werkzaamheden zijn:

  • Accountmanagement richting jouw eigen klantenkring waarbij je je richt op ontwikkelingen, kansen voor nieuw werk en het leveren van kennis.
  • Sturen op kwaliteit waarin je checkt of de rapporten in hoofdlijnen kloppen met de uitvraag.
  • Sturen op tijd en geld waarbij je checkt of we nakomen wat we hebben afgesproken en of er op tijd betaald wordt. Je wordt hierin ondersteund door een administratief medewerker en een planner.

Dit is wat je niet gaat doen:

  • Alleen maar op kantoor zitten. In jouw VW ID-3 ben je onderweg naar klanten en locaties.
  • Inhoudelijke onderzoeken. Wel ben je coördinator voor dit proces.

Het bedrijf en team
Wij zijn Ecoresult: het ecologische adviesbureau dat onderzoekt, adviseert én vergunningen of ontheffingen aanvraagt. We streven naar een natuur-inclusief Nederland en doen dat met 30 collega’s vanuit ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht. Onze focus ligt op het aangaan van langdurige relaties met ketenpartners om een duurzame impact te creëren. Als werkgever bieden we een omgeving waarin passie, creativiteit en vindingrijkheid worden aangemoedigd. We streven ernaar om onze medewerkers voortdurend te ondersteunen in hun persoonlijke en professionele groei.

Dit is wat wij vragen
Je bent in staat om kritisch mee te denken in processen en legt zowel intern als extern snel en gemakkelijk verbinding. Netwerken bouwen en onderhouden is jouw tweede natuur, net als het plannen en organiseren van werk. Je bent een doorzetter, omgevingsbewust en boven alles ben je een echte ondernemer.

Verder vragen we:

  • Hbo- / Wo- werk- en denkniveau.
  • Ervaring in het leiden en begeleiden van projecten.
  • Affiniteit met ecologie, flora en fauna.
  • Kennis of affiniteit met de Omgevingswet.

Dit is wat wij jou bieden:

    • Een jaarcontract. Zijn we daarna allebei nog enthousiast? Dan zetten we deze om in een contract voor onbepaalde tijd.
    • Een salaris tussen de € 4.000,- en € 5.500,- per maand op basis van 40 uur, ingeschaald op basis van kennis, opleiding en ervaring.
    • 25 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek.
    • Jaarlijks 2-daagse uitje met het hele bedrijf waarin we met elkaar de natuur in gaan.
    • Pensioenopbouw via BeFrank en dat ziet er zo uit: de pensioenpremie van 10% van het pensioengevend salaris wordt door Ecoresult betaald. Wil je meer pensioen opbouwen? Dan is die mogelijkheid er ook.
    • Een fietsplan.
    • Een Volkswagen ID-3 van de zaak die je ook privé mag rijden.
    • Een maandelijkse Ecoresult Academy waarin we met elkaar werken aan het verbreden van onze kennis over wetgeving en ecologie.
    • Collega’s die enorm gedreven zijn waardoor je jezelf steeds verder kunt ontwikkelen op het gebied van inhoud, procesverbetering en wetgeving. Net wat jij interessant vindt.

Vragen over de functie?
Nog niet helemaal zeker of deze functie bij jou past? Stel jouw vragen aan Leon Boon (eigenaar) via leonboon@ecoresult.nl of via 06 4861 9502. Een appje mag natuurlijk ook.

Procedure
Geen poespas in onze procedures: het sollicitatiegesprek heb je met Leon (eigenaar), Tim (directeur) en Irina (HRM). We vinden het belangrijk dat zowel jij als wij een goed gevoel krijgen bij elkaar. Stel tijdens het gesprek dus vooral alle vragen die je hebt. Na het gesprek volgt nog een DISC-meting.

Na het gesprek en de meting laten wij binnen 3 werkdagen weten of je een aanbieding van ons krijgt.

Heb je vragen over de procedure? Je kunt ze stellen aan Irina de Vries (HRM) via hrm@ecoresult.nl of via 06 2163 0548.

Kom werken bij Ecoresult
Dit is waarom je bij ons wil werken:

  • Vrije rol met veel verantwoordelijkheid: veel ruimte om je werk in te vullen.
  • Eigen klantenkring: je werkt samen aan maatschappelijk relevante projecten.
  • Geen omzetverplichting: geen druk om een bepaalde omzet te halen.
  • Projectleidersoverleggen: leren van en met andere projectleiders binnen Ecoresult.

Stuur jouw cv en motivatiebrief naar hrm@ecoresult.nl en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met jou op.

Kom bij Ecoresult en maak een verschil in het behoud van onze kostbare natuur!

Acquisitie is niet gewenst. Wij werven onze nieuwe collega’s zelf.