Vacature Financieel Medewerker

Financieel Medewerker
Bijdragen aan een betere natuur én de vrijheid om financiële processen te verbeteren: dat is jouw nieuwe baan als financieel medewerker bij Ecoresult. Vanuit de financiële administratie heb je veel contact met de projectleiders, opdrachtgevers en leveranciers. Soms ben je ondersteunend en controlerend, soms adviserend en dan weer uitvoerend. Word jij verantwoordelijk voor onze hele financiële administratie? We horen graag van je!

Jouw functie als financieel medewerker
Als financieel medewerker neem jij de gehele financiële administratie van onze organisatie en onze projecten voor jouw rekening. Denk daarbij aan het boeken van verkoopfacturen, het bijhouden van de boekhouding of het debiteurenbeheer. Met de komst van een nieuw systeem in 2025 worden sommige taken geautomatiseerd, wat jouw werk aanzienlijk makkelijker maakt. Ook richt je je op de omzet- en vennootschapsbelasting waarin je ondersteund wordt door de accountant. Tot slot maak je financiële rapportages die belangrijke input zijn voor de financiële analyses die de accountant doet.

Jouw 3 belangrijkste taken zijn:

 • Inboeken van verkoopfacturen en inkooporders.
 • Versturen van facturen en debiteurenbeheer.
 • Aanleveren van financiële rapportages.

Het bedrijf en team
Wij zijn Ecoresult: het ecologische adviesbureau dat onderzoekt, adviseert én vergunningen of ontheffingen aanvraagt. We streven naar een natuur-inclusief Nederland en doen dat met 35 collega’s vanuit ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht. Onze focus ligt op het aangaan van langdurige relaties met ketenpartners om een duurzame impact te creëren. Als werkgever bieden we een omgeving waarin passie, creativiteit en vindingrijkheid worden aangemoedigd. We streven ernaar om onze medewerkers voortdurend te ondersteunen in hun persoonlijke en professionele groei.

Bij ons vind je een informele sfeer met passievolle en gedreven collega’s. Het is dan ook niet ongebruikelijk dat mensen tijdens een overleg naar buiten stormen om een vogel te bekijken. De zomer is het veldseizoen en merk je dat er meer mensen buiten zijn, terwijl in de winter het juist weer een drukke bedoening is binnen. En ook jij als financieel medewerker mag natuurlijk mee naar buiten: geen uitzonderingen, we doen het samen!

Dit vragen wij van jou
Mensen werken graag met je samen omdat je gestructureerd en efficiënt werkt, maar ook een goede dosis humor hebt. Met jou samenwerken is een feestje, al laat jij geen loopje met je nemen en weet jij iedereen scherp te houden. Nauwkeurigheid en integriteit zijn belangrijke eigenschappen omdat je de hele financiële administratie van Ecoresult doet. Vanzelfsprekend houd je dan ook van veel en vooral de juiste getallen.

Verder vragen we:

 • Hbo- werk- en denkniveau;
 • Tenminste 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
 • Ervaring met Exact Online.

Dit is wat wij jou bieden

 • Een jaarcontract voor 16 tot 24 uur per week. Zijn we daarna allebei nog enthousiast? Dan zetten we deze om in een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris tussen de € 2.700,- en € 3.700,- per maand op basis van 40 uur, ingeschaald op basis van kennis, opleiding en ervaring.
 • 25 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek.
 • Jaarlijks 2-daagse uitje met het hele bedrijf waarin we met elkaar de natuur in gaan.
 • Pensioenopbouw via BeFrank en dat ziet er zo uit: de pensioenpremie van 10% van het pensioengevend salaris wordt door Ecoresult betaald. Wil je meer pensioen opbouwen? Dan is die mogelijkheid er ook.
 • Fietsplan.
 • Een maandelijkse Ecoresult Academy waarin we met elkaar werken aan het verbreden van onze kennis over wetgeving en ecologie.
 • Collega’s die enorm gedreven zijn waardoor je jezelf steeds verder kunt ontwikkelen op het gebied van inhoud, procesverbetering en wetgeving. Net wat jij interessant vindt.

Vragen over de functie?
Nog niet helemaal zeker of deze functie bij jou past? Stel jouw vragen aan Irina (HR) via hrm@ecoresult.nl of via 06 4861 9502. Een appje mag natuurlijk ook.

Procedure
Geen poespas in onze procedure: het sollicitatiegesprek heb je met Tim (algemeen directeur) en Irina (HR). We vinden het belangrijk dat zowel jij als wij een goed gevoel krijgen bij elkaar. Stel tijdens het gesprek dus vooral ook alle vragen die je hebt. Na het gesprek laten wij binnen 2 werkdagen weten of je een aanbieding van ons krijgt.

Heb je vragen over de procedure? Je kunt ze stellen aan Irina de Vries (HRM) via hrm@ecoresult.nl of via 06 2163 0548.

Stuur jouw cv en motivatiebrief naar hrm@ecoresult.nl en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met jou op.

Kom bij Ecoresult en maak een verschil in het behoud van onze kostbare natuur!

Acquisitie is niet gewenst. Wij werven onze nieuwe collega’s zelf.