Even voorstellen: Eva, Roel, Irina en Nina

De afgelopen maanden hebben wij vier nieuwe collega’s kunnen verwelkomen! Het gaat om twee nieuwe ecologische adviseurs: Eva en Roel. Onze nieuwe aanwinsten Irina en Nina versterken ons als office managers. We stellen ze graag aan je voor!

Eva is na haar studie Toegepaste biologie en ervaring bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid bij ons in dienst gekomen als Adviseur ecologie. Tijdens haar studie en eerdere werkervaring heeft zij al veel kennis opgedaan van de Wet natuurbescherming. Als Adviseur gaat ze zich bezig houden met allerlei projecten, van quickscan flora en fauna tot aan het veldwerk uitvoeren naar huismus, gierzwaluw en vleermuizen.

Irina is werkzaam als office manager bij Ecoresult. Na vele jaren in de horeca gewerkt te hebben, is zij in het bedrijfsleven terecht gekomen en heeft zij bij diverse organisaties ervaring opgedaan in verschillende functies. Bij Ecoresult gaat zij samen met haar collega Office Managers aan de slag met onder andere het doorvoeren van verbeteringen binnen bestaande processen, zodat we kwaliteit kunnen blijven leveren.

Roel komt ons team versterken als adviseur ecologie. Roel heeft al veel jaren ervaring in de ecologie. Hij heeft veel kennis opgedaan tijdens zijn opleiding HBO Landscape and environment management en master Forest and nature conservation. Hij wilde graag als ecoloog aan de slag, omdat de samenhang van het landschap zich hem sterk interesseert. Roel heeft een voorliefde voor vleermuizen en is gek op de nachtelijke uren en welke bijzonderheden dat met zich mee brengt.

Nina is één van de drie office managers bij Ecoresult. Na een lange periode in de horeca te hebben gewerkt heeft zij inmiddels meer dan 8 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Binnen Ecoresult houdt ze zich vooral bezig met de planning en het maken van offertes. Zij ziet uitdaging in het optimaliseren van de huidige processen om zo efficiënt mogelijk te werken. Nina is erg belangrijk voor het ontzorgen van het team adviseurs van Ecoresult.