Over de organisatie

Ecoresult B.V. is een ecologisch adviesbureau gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht en in Veenendaal. Ecoresult B.V. voert ecologisch onderzoek uit en adviseert aan (semi-) publieke organisaties, bedrijven en particulieren. De expertise van Ecoresult ligt op het gebied van natuurbescherming en advisering over natuur en landschap. Sinds 2007 is Ecoresult landelijk actief en werkt het onder andere samen met woningcorporaties, projectontwikkelaars en gemeenten. Het team bestaat uit 31 bevlogen medewerkers met een passie voor hun vak.

Ecoresult B.V. is op zoek naar een proactieve administratief medewerker om het team vanuit Hendrik-Ido-Ambacht te versterken. Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor diverse administratieve zaken, variërend van secretariële en administratieve ondersteuning tot inkoop gerelateerde taken. Deze functie is zeer geschikt voor iemand die graag een veelzijdig takenpakket heeft en goed kan schakelen tussen diverse verantwoordelijkheden.

Over de functie

– De administratie rondom het wagenpark is in jouw beheer

– Je bent de schakel tussen de externe ICT-beheerder en Ecoresult B.V.

– Je zorgt ervoor dat nieuwe collega’s van start kunnen door het aanleveren van bedrijfskleding, laptop, telefoon en ander benodigd materiaal

– In samenspraak met de directeur beheer je diverse verzekeringen

– Je bent de contactpersoon voor diverse leveranciers en beheerders

– Je hebt een ondersteunende rol in de projectadministratie

– Je voert dagelijkse administratieve taken uit, zoals de afhandeling van mail- en telefoonverkeer

De functievereisten

– Je beschikt minimaal over een afgeronde mbo-opleiding

– Je hebt relevante werkervaring

– Je hebt een proactieve en zelfstandige werkhouding

– Als administratief medewerker beschik je over sterke communicatieve vaardigheden

– Andere woorden die je kenmerken zijn flexibiliteit en nauwkeurigheid

– Je bent beschikbaar vanaf 1 april 2024

Het aanbod
De functie biedt de mogelijkheid om jouw bijdrage te leveren aan een groeiende organisatie en je kennis en ervaring te benutten ten behoeve van de dienstverlening van Ecoresult. Het betreft een tijdelijke functie t/m 15 maart 2025 met mogelijkheid tot verlenging, je wordt ingewerkt door de collega die je gaat vervangen.

Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor 24 – 32 uur per week. Op basis van je opleiding en ervaring ontvang je een salaris tussen de €2.500,- en €3.000,- per maand (op basis van 40 uur). Verder biedt Ecoresult uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een laptop, mobiel en een vergoeding voor de gemaakte reiskosten. Tot slot is Ecoresult aangesloten bij een pensioenfonds, de pensioenpremie van 10% van het pensioengevend salaris wordt door Ecoresult betaald.

Interesse?

Ben jij de veelzijdige multitasker die wij zoeken?  Wij ontvangen graag jouw cv en motivatiebrief via hrm@ecoresult.nl ter attentie van Irina de Vries. Voor vragen over deze vacature kun je van maandag tot en met donderdag contact opnemen met Irina de Vries via telefoonnummer 078 75 184 12.

De sluitingsdatum van deze vacature is 29 februari 2024.